• Mészáros Balázs

Mozogni jó! 2020

A „Mozogni jó!” elnevezésű táborunkat július 13. és 17. között tartottuk meg. Tizenhat tanuló jelentkezett a táborra, második évfolyamtól egészen a végzős, nyolcadik évfolyamig.

A tábor fő mozgató rugója a mozgás volt, mely során különböző intenzív mozgásformákkal (Zumba, Aerobic, Tae Bo elemekkel) és táncformákkal ismerkedtek meg a tanulók.

A délelőttök folyamán sokat tornáztunk, edzettünk egyénileg, párosan és csoportos formában. A mozgásblokkok között szabadlevegős pihenéseket és játékokat iktattunk be.


Délutánonként kézműves foglalkozásokat tartottunk, ahol fő szempont az újrahasznosítás volt. Papírhulladékokból, wc papír gurigákból, általunk készített természetes ragasztóanyagból készítettünk különböző dekorációs tárgyakat. Kipróbáltuk és sikeresen alkalmaztuk a papírmasé technikát is, mely során újrahasznosított papírkosarakat készítettünk.


A hét közepére egy külső helyszíni programot szerveztünk és valósítottunk meg. Kerékpártúrára indulunk Tiszaörvény, Tiszaszőlős irányába. Kipróbáltuk a Morotva Kerékpáros Pihenőpark közelében található szabadtéri kondiparkot.


A résztvevő tanulók és pedagógusok visszajelzése alapján egy nagyon jó hangulatú, mosolyokban gazdag hetet töltöttünk el.

Táborszervezők: Gyarmati Viktória és Jeczó Renáta

45 megtekintés0 hozzászólás
logo1x1.jpg