• Mészáros Balázs

Kerámia és olvasótábor! 2020

Frissítve: 2020. aug 6.

A Bán Zsigmond Református Általános Iskola, AMI és Óvodában 2020.06.29-én megkezdődött a kerámia és olvasótábor, ismét együtt vannak azok a diákok, akik érdeklődnek a kerámiafoglalkozások iránt, szeretnek olvasni, kedvelik a meséket, verseket, nyitottak a dramatikus játékokra.

A kerámia foglalkozások során a tanulók megtanultak elkészíteni egyszerűbb kerámia tárgyakat, megismerték és tovább fejlesztették az agyag megmunkálás rejtelmeit, technikáit. Nem csak érdekes és szórakoztató, hanem nagyszerű sikerélmény is, hiszen az egyedül készített kerámia tárgyakat haza is vihetik, megmutathatják családjaiknak és barátaiknak.


Az olvasótábori programok során szerzett pozitív élmények hozzásegíthetik őket a könyvtár megismeréséhez, ezen keresztül pedig a könyvek és az olvasás megszeretéséhez. A különböző programok, feladatok során kiderült, hogy a gyerekek nyitottak és értőn dolgozzák fel a hallott történeteket.


Az olvasótábor az olvasó gyerekek tábora, könyvvel, irodalommal, olvasással kapcsolatos foglalkozásokon is részt vettek és máris közelebb kerültek az olvasás szépségéhez.


A hét folyamán a kerámia és olvasótáborban szerzett ismereteik, élményeik által, talán még új hobbyra is szert tehetnek.

38 megtekintés0 hozzászólás
logo1x1.jpg