• Mészáros Balázs

Elballagtak Iskolásaink! 2020

Frissítve: 2020. jún 23.

2020, március 13-án még senki nem gondolta, hogy az a nap volt az utolsó tantermi oktatási nap. Március 16-án már tantermen kívüli oktatásra tért át minden iskola az országban. 8. osztályos gyermekeinknek kemény 2 és fél hónap következett, de derekasan helyt álltak a digitális oktatásban. Úgy tűnt, nem lesz lehetőségük búcsút venni egymástól, de a járványügyi korlátozások lazítása mégis lehetővé tette, hogy a református templomban 2020. június 13-án szigorú szabályok betartása mellett családjaik részvételével elballaghassanak iskolánkból.

Szabó Konrád Sándor nagytiszteletű úr igehirdetésével szombaton délelőtt 10 órakor kezdetét vette a ballagási ünnepség. A 8. osztályosok nevében Tóth Flóra 8. a osztályos tanuló búcsúzott az intézménytől, a pedagógusoktól és a diáktársaktól. Kolozsvári Imréné osztályfőnök megható szavai után kezdődött meg a hagyományos vetítés, ami mindenki szemébe könnyeket csalt. A ballagó nyolcadikosok először első osztályosként, majd ballagóként voltak láthatóak a kivetített képeken.

Ozsvát János igazgató úr beszéde következett, melyben jó tanácsokkal indította útjukra a gyerekeket.

A Szózat eléneklése után a nyolcadikosok vonultak ki először a templomból, akik még ezen a délelőttön a bizonyítványaikat is átvették osztályfőnökeiktől.

Életükre , továbbtanulásukra Isten gazdag áldást kívánjuk!


Képgalériánk elérhető! Megtekintéséhez kattintson a képre!

A képeket készítette Juhász Imre!

74 megtekintés0 hozzászólás
logo1x1.jpg