• Bán Zsigmond

Bán Zsigmond Nap

Szeptember 27-én rendeztük meg iskolánkban a Bán Zsigmond Napot, ahol a reggelt közös áhítattal kezdtük a Református templomban, majd előadást hallhattak a tanulók Bán Zsigmond életéről, munkásságáról, tevékenységeiről. Ezután pedig meg is jelent köztünk maga Bán Zsigmond a gyerekek nagy meglepetésére.

A délelőtt játékos tanulással töltötték el a gyerekek: 6 különböző állomáson mérhették össze tudásukat és ügyességüket. Készítettek osztályzászlót, díszítettek menetlevelet, valamint rövid filmet/filmeket tekintettek meg. Az állomásokon többet között építettek iskolát dobozokból, kipróbálhatták ügyességüket a tornateremben, megismerkedtek a tűzoltóság, mentősök munkájával, tanultak kánont is énekelni, gyümölcsöket ismertek fel és tanultak meg angolul, festhettek a Bán Zsigmond Nap kapcsán is.

Összességében egy élvezetes és tartalmas nappal gazdagodhattak tanulóink és játékos feladatok mentén ismerhették meg iskolánk névadóját.

Az iskola udvarán tartottuk meg az eredményhirdetést, ahol első helyezett lett a 4.b, második helyen a 4.a végzett, a dobogó legalsó fokára pedig a 6.a lépett.

Gratulálunk mindenkinek!Képes beszámolónk a Napról:


101 megtekintés0 hozzászólás
logo1x1.jpg