Elnyertük az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” címet

Iskolánk 2017. január végén adott be pályázatot az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím elnyerésére. A Pedagógiai Oktatási Központ (POK) és a bíráló bizottság javaslata alapján az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese intézményünk pályázatát elfogadta, és a rendkívül magas szakmai színvonalú pályamunkák közül a Bán Zsigmond Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvodát érdemesnek ítélte az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím viselésére.
Bázisintézményi címmel rendelkező intézményként küldetésünk, hogy segítsük az Oktatási Hivatal Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központja illetékességi területén működő köznevelési intézmények pedagógiai eredményességének növelését. Készek vagyunk megosztani a már működő jó gyakorlatainkat, helyet és lehetőséget biztosítunk műhelymunkák, bemutatóórák, szakmai napok, KIP-es módszer bemutatására. Bázisintézményi tevékenységünkkel katalizáljuk a pedagógiai szakmai közélet fejlődését, valamint elősegítjük a POK által biztosított pedagógiai- szakmai szolgáltatásokhoz való méltányos hozzáférést.
Kiválasztott intézményként nyitottak vagyunk arra, hogy szakmailag támogassuk a tartósan alulteljesítő köznevelési intézmények szakmai tevékenységét, az ott folyó nevelő- oktató munka eredményességét.  

© created by Mészáros Balázs

Elérhetőségek

Cím

5350, Tiszafüred Fő út 2.